Uutiset


Kainuun Pyöräilijät ry:n kevätkokous 23.4.2023 Kajaanissa 

Kainuun pyöräilijöiden kevätkokous järjestettiin 23.4.2023 Kajaanissa.

Kokouksessa todettiin, että seuran jäsenet ovat menestyneet vuonna 2022 kisoissa erittäin hyvin ja palkinnot ovat menneet oikeisiin osoitteisiin. Vuoden 2022 jäsenmäärä on pysynyt ennallaan. Kesäkausi
on alkamassa ja toukokuussa toteutetaan mm. leiri Vuokatissa, viikkotempoja sekä Kevätklassikko ja lenkkitoiminta pyörähtää käyntiin.

Kokouksessa esiteltiin v.2022 vuosikertomus, tilinpäätös ja toiminnantarkastuskertomus.  Vastuuvapaus myönnettiin hallitukselle ja tilinpäätös hyväksyttiin.

Kokouksen päätökset ja aineisto.


11.12.2022

Kainuun Pyöräilijät ry:n syyskokous 11.12.2022 Kajaanissa 

Kainuun pyöräilijöiden syyskokous järjestettiin 11.12.2022. 

Kainuun pyöräilijöiden hallitus jatkaa kokoonpanossa Kari Hyvönen (PJ), Tiina Sarparanta (VPJ), Petteri Näsänen (SIHT), Tanel Süvari (RAHASTO), Maija Autio (VIESTINTÄ), Jari Rajala (JUNNUT), Esa Lukkari (MAANTIE) - varalla Mikko Kejo, Teemu Heikkinen (MAASTO) -  varalla Mikko-Petteri Pikkarainen ja Ann-Mary Ähtävä.

Kokouksen päätökset ja aineisto.

Kokouksessa muistettiin Kainuun Pyöräilijät ry:n kunniajäseniä. Seura on valinnut urheilullisista ja liikunnallisista ansioistaan sekä pitkäaikaisesta seuran hyväksi tehdystä työstä kunniajäsenikseen Jorma Ipatin, Kari Kajauksen ja Osmo Tiikkaisen. Kunniajäsenet on vapautettu jäsenmaksusta ja heille luovutettiin pienet paketit.

Vanhin kunniajäsen Kari Kajaus muistelee: "Olin puhaltamassa seuraa uudelleen henkiin vuonna 1974. Tuolloin vielä Reino Salomaa ja Jussi Kurkinen, seuran perustajajäsenet, olivat toiminnassa mukana. Tarkoituksena tuolloin oli kilpapyöräilyn henkiin herättäminen. Ensimmäiset seuran järjestämät kilpailut aikanani olivat 1975 Pohjois-Suomen mestaruuskilpailut. Kari totesi, että hänen toiveena olisi erityisesti kilpapyöräilytoiminnan elvyttäminen ja seuran tempojen vakioiminen matkan sekä paikan suhteen jäsenistön aktivoimiseksi."

Kunniajäsenet ja puheenjohtajisto. Vasemmalta Kari Hyvönen, Kari Kajaus, Jorma Ipatti, Osmo Tiikkainen ja Tiina Sarparanta.

19.2.2022

Kainuun Pyöräilijät ry:n kevätkokous 20.3.2022 Ruuhijärvellä 

Kainuun pyöräilijöiden kevätkokous järjestetään Ruuhijärvellä 20.3.2022. 

Kokouksen lisäksi järjestetään jäsenille myös leikkimielinen pilkkikisa. Kevätkokous alkaa klo 12 pilkkikisalla ja klo 14 alkaa virallinen osuus Kalamiestuvassa. Kevätkokoukseen on mahdollista osallistua myös Teamsin välityksellä, josta kutsulinkki toimitetaan lähempänä ajankohtaa. Paikanpäällä otetaan huomioon ajankohtaiset rajoitukset ja suosittelemme sisätiloissa maskin käyttöä. 

Tarjoamme jäsenille nuotiomakkarat sekä kokouskahvit ja -pullat. Kevätkokouksessa käydään läpi vuoden 2021 toiminta lyhyesti sekä esitellään tulevan kesäkauden 2022 toimintaa. Kokouksen jälkeen pyötäkirjan näet täältä:

https://www.kainuunpyorailijat.fi/seura/vuosikokoukset/

19.2.2022

Kainuun Pyöräilijät ry:n syyskokous 12.12.2021

Syyskokouksen pöytäkirja, toimintasuunnitelma 2022 ja toimintakertomus (luonnos) 2021 tallennuttu. Kts. seura/vuosikokoukset.

22.2.2021

Kainuun Pyöräilijät ja Vumos Oy yhteistyöhön kolmivuotisella sopimuksella.

Vumos Oy on konserni, jonka liiketoiminta koostuu maa- ja viherrakentamisen sekä teollisuuden palveluista. Yrityksen arvoperustana on laadukas ja vastuullinen toiminta, missä korostuu ympäristön huomioiminen.

" Yhteistyön malli Kainuun Pyöräilijöiden kanssa löytyi helposti yhteisen arvopohjan kautta. Koemme, että seuran kehittyessä saamme toimintaamme tukevaa näkyvyyttä niin Kainuussa kuin muuallakin Suomessa
seuran jäsenten aktiivisen toiminnan kautta", toteaa Vumos Oy:n toimitusjohtaja Elina Tervonen.

Kainuun Pyöräilijöiden tavoitteena on, että Kainuussa on elinvoimainen pyöräily- ja triathlonseura sekä liikuntaa edistävä pyöräilykulttuuri. Tämän tavoitteen taustalla on edistää pyöräilyä lajina, mutta myös
kannustaa eri toimijoita mahdollistamaan pyöräilyn kehitystä ihmisten arki- ja hyötyliikunnan muotona. Samalla tavoitteena on tuoda seuran arkeen ympäristön kannalta kestäviä toimintatapoja.

" On upeaa saada Vumos Oy tukemaan toimintaamme seuraavan kolmen vuoden ajaksi. Seuramme toiminta on käynnistysvaiheessa ja yhteistyö takaa meille hyvän lähtökohdan kehittää toimintaamme yhteisten arvojen mukaisesti. Kiitos koko seuran puolesta ja tervetuloa mukaan yhteisille lenkeille", sanoo Kari Hyvönen Kainuun Pyöräilijöistä.

7.2.2021

24.1.2021 järjestetyn vuosikokouksen pöytäkirja

24.1.2021 järjestetty Kainuun Pyöräilijät ry:n sääntömääräinen vuosikokous keräsi mukavan osanoton. Paikalla Kainuun Liikunnan tiloissa oli kahdeksan jäsentä ja etänä kokoukseen osallistui yhdeksän henkilöä. Käy kurkkaamassa vuosikokouksen päätökset, muun muassa kokouspöytäkirja, toimintakertomus 2020, toimintasuunnitelma 2021 ja talousarvio nettisivujen seura-osiosta. Kokouksessa käsiteltiin myös seuran sääntöjen muuttamista. Luonnos ensimmäisessä käsittelyssä hyväksytyistä uusista säännöistä on niin ikään nähtävillä seura-osiossa. Kiitokset kokouksen osallistujille sujuvasta kokouksesta ja Kainuun Liikunnalle tiloista!

1.2.2021

Kainuun Pyöräilijät ja Kainuun Osuuspankki yhteistyöhön vuodelle 2021-2023.

Kainuun Op ja Kainuun pyöräilijät allekirjoittivat tänään yhteistyösopimuksen vuosille 2021-2023. Kainuulaisuus ja tekemisen meininki puolin ja toisin takaavat hyvät lähtökohdat yhteistyölle.
Kainuun pyöräilijät kiittää Osuuspankkia kiinnostuksesta vastikään toiminnan käynnistänyttä seuraa kohtaan ja toivottaa pankin väen tervetulleeksi talven ja tulevan kesän yhteislenkeille ja myös mukaan seuratoimintaan! 

Käy kurkkaamassa Facebookista ja Instagramista ajankohtaisimmat jutut.

28.1.2021

Kainuun Pyöräilijät ja Intersport Kajaani solmivat yhteistyösopimuksen vuosille 2021-2023.

Kiinnostus pyöräilyyn on lisääntynyt Kainuussa viime vuosina merkittävästi. Tämä on näkynyt Intersportin 
pyörämyynnissä, kuten myös harrastajien innostuksena seuran toiminnassa. Yhteistyön tavoitteena on 
lisätä Kainuussa kiinnostusta pyöräilyyn entisestään. Yhteistyössä osaamiset yhdistyvät erinomaisesti, seura 
pystyy omalla kokemuksellaan tarjoamaan kainuulaisille mielekästä toimintaa lajin parissa, Intersportin 
vahvuus on löytää harrastajille ajanmukaista kalustoa lajin harrastamiseen sekä tarjota kalustolle 
huoltopalveluita. Tiivis yhteistyö näkyy tulevan vuoden aikana katukuvassa eri tavoin. 

On mahtava juttu että päästään aloittamaan yhteistyö Kainuun pyöräilijöitten kanssa. Olen ilolla 
seurannut miten nopeasti seura on saatu uudelleen jaloilleen ja toiminta käyntiin. Seuran hallituksesta 
näkyy innostuneisuus ja halu tehdä jotain merkittävää ja pysyvää Kainuun pyöräilyn eteen. Lähdetään 
yhdessä kehittämään Kainuun alueen pyöräilykulttuuria ja luomaan elämyksiä meidän asiakkaille, että 
seuran jäsenille”, toteaa Intersport Kajaanin kauppias Mika Ronkainen. 

Kainuun pyöräilijöiden toiminta on käynnistynyt hyvällä sykkeellä, olemme saaneet parin kuukauden aikana 
toimintaan mukaan uusia jäseniä. Helmi- ja maaliskuun aikana seura suunnittelee kesäkaudelle toimintaa, 
se luo hyvän raamin yhteistyölle. 


”Intersport Kajaanin kanssa solmittu yhteistyö on seuralle todella merkityksellinen seuralle ja se luo 
edellytyksiä pyöräilykulttuurin edistämiselle Kainuun alueella. Kiitokset koko seuran puolesta Mikalle ja 
Intersportin tiimille”, kommentoi Kari Hyvönen Kainuun pyöräilijöistä.

23.1.2021

24.1.2021 vuosikokouksen etäyhteys ja kokousaineistot 

Jäsenistölle on sähköpostilla jaettu Teams linkki, jolla voi osallistua vuosikokoukseen etänä. Keskeinen kokousaineisto löytyy seuran sivuilta (linkki aineistoon on alla kokouskutsun yhteydessä). Kaikki joukolla vaikuttamaan ja tuomaan panosta seuran kehittämiseen!

17.1.2021

Kainuun Pyöräilijät ry:n vuosikokous 24.1.2021

Kainuun Pyöräilijät ry:n vuosikokous järjestetään Kainuun Liikunnan tiloissa (Ketunpolku 1, Kajaani) 24.1.2021 18.00. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset vuosikokousasiat ja seuran sääntöjen muuttaminen. Hallituksen lisäksi paikalle mahtuu kokoontumisrajoitusten mukainen määrä henkilöitä ilmoittautumisjärjestyksessä. Muu jäsenistö voi osallistua kokoukseen etäyhteydellä (Microsoft Teams). Ennen kokousta jaetaan tarpeellinen linkki jäsenistön sähköpostiin. Paikalle saapuvia pyydetään ilmoittautumaan sähköpostilla 22.1. kuluessa: sihteeri@kainuunpyorailijat.fi. Esityslista ja luonnos muutettavista säännöistä ja muu keskeinen kokousaineisto on nähtävillä seuran internetsivuilla. Tulethan terveenä, omat kasvomaskit. *Hallitus

14.1.2021

Kainuun Pyöräilijät hyväksyttiin Kainuun Liikunnan jäseneksi

Kainuun Liikunta hyväksyi 13.1.2021 kokouksessaan Kainuun Pyöräilijät ry:n jäsenhakemuksen. Kainuun Liikunnan jäsenyys edesauttaa pyöräilyn asemaa kainuulaisessa liikuntaperheessä.  Yhteistyö alueen sidosryhmien kanssa on meille tärkeää ja haluamme olla sitä edistämässä omalta osaltamme niin Kainuun Liikunnan, urheiluseurojen kuin muidenkin toimijoiden kanssa.

Kainuun Pyöräilijät

  • Edistää pyöräilykulttuurin kehittymistä monipuolisen ja aktiivisen toiminnan keinoin
  • on jäsenlähtöinen, matalan kynnyksen toimija, jonka toiminta mahdollistaa harrastusolosuhteiden kehittymisen Kainuussa
  • vaikuttaa pyöräilyolosuhteiden sekä pyöräilyturvallisuuden kehittymiseen