Jäsenedut

Kilpailuavustus jäsenille

Kainuun Pyöräilijät tukee jäseniä kisa-avustuksella Suomen Pyöräilyn ja Suomen Triathlonliiton mukaisten lajien SM- ja aluekilpailuissa. 

Korvausta suoritetaan osallistumismaksun ja/tai lisenssin osalta vuoden enimmäismäärään saakka kuitteja vastaan. Vuoden enimmäiskorvausmäärät ovat seuraavat:

Aikuisille 50€/kalenterivuosi

Junioreille 100€/kalenterivuosi. 

 Tulokset pitää olla todettavissa julkisina kilpailun jälkeen ja korvauksen edellytyksenä on starttaaminen kilpailussa sekä seuran voimassa oleva jäsenyys.
Kansainväliseen kilpailuun osallistumisesta maksettava tuki päätetään hakemuksesta tapauskohtaisesti erikseen.


UKKOHALLA MTB 17.9.2022 - PERUTTU!

Tapahtuma on peruttu! 


Ukkohalla MTB on 17.9.2022 Kainuun huipulla järjestettävä hauska ja haasteita tarjoava maastopyörätapahtuma, jossa nautitaan raikkaasta syksyisestä ilmasta ja kauniista ruskasta yhteisen harrastuksen parissa. Reittejä on kaksi, 25 ja 50 km, jotka kulkevat läpi Kainuun upeiden vaaramaisemien. Tapahtuma sopii kaikille lajista kiinnostuneille, jotka haluavat nauttia hyvästä kuntoilusta ja loistavista reiteistä sekä hyvästä yhteishengestä. Mukaan pääsee niin fatbikella kuin normaalilla maastopyörällä, sähköllä tai ilman!

Jäsenetuna tarjoamme Kainuun Pyöräilijöiden jäsenille Ukkohalla MTB:hen osallistumismaksun hintaan 35€ sekä -20% etukupongin käytettäväksi majoitukseen ja myös -20% alennuksen ravintola Hallan Karhun ruoka-annoksiin.


Varaa paikkasi kisasta sähköpostilla: info@ukkohalla.fi tai puh. 08 748 500. Mainitse, että olet Kainuun Pyöräilijöiden jäsen.

https://ukkohalla.fi/tapahtumat/ukkohalla-mtb-2022/