Jäsenedut


Tour De Kainuu 1.-2.7.2023

Koe pyöräilyn ilo Tour de Kainuu -maantiepyöräilytapahtumassa 1.–2.7.2023 Kainuun vaaramaisemissa!
Kainuun Pyöräilijöiden jäsenenä saat osallistumisen jäsenetuhintaan.

Kaksipäiväinen tapahtuma koostuu kahdesta etappiajosta. Voit osallistua molempiin tai pelkästään yhteen etappiajoon. Lauantaina tarjolla on Vaarojen kierto -etappi, joka haastaa kokeneetkin pyöräilijät mahtavalla määrällä nousumetrejä ja 150km reitin pituudella. Sunnuntain Tour de Nuas -etappi on näistä kahdesta etapista helpompi ja lyhyempi ajettava, mutta tämänkin etapin ajaneena tietää pyöräilleensä. Reitin pituus on 85km. 

Tämän vuoden uutuutena lauantain Vaarojen kierto -etapilla kaikille pyöräilijöille on myös ajanotto ja kolme nopeinta naista ja kolme nopeinta miestä palkitaan! Muista kuitenkin, että matkaan voi lähteä myös nautiskelemaan!

Tervetuloa nauttimaan rennosta tapahtumasta, kauniista vaaroista ja kirkkaana loistavista Kainuun vesistä!
Katso reitit täältä

Kainuun Pyöräilijöiden jäsenenä pääset osallistumaan tapahtumaan jäsenetuhintaan:

La 1.7.2023: 50€
Su 2.7.2023: 50€
Molemmat päivät: 100€ 
Pyydä linkki alennushintoihin (jäsenille): viestinta@kainuunpyorailijat.fi

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
(Huomaathan, että voidaksesi saada jäsenetuhinnan, tulee v. 2023 KaPyn jäsenmaksu olla suoritettuna)Kainuun Pyöräilijöiden Kevätleiri 19.-21.5.2023


Alustava leiriohjelma:

Kilpailuavustus jäsenille

Kainuun Pyöräilijät tukee jäseniä kisa-avustuksella Suomen Pyöräilyn ja Suomen Triathlonliiton mukaisten lajien SM- ja aluekilpailuissa. 

Korvausta suoritetaan osallistumismaksun ja/tai lisenssin osalta vuoden enimmäismäärään saakka kuitteja vastaan. Vuoden enimmäiskorvausmäärät ovat seuraavat:

Aikuisille 50€/kalenterivuosi

Junioreille 100€/kalenterivuosi. 

 Tulokset pitää olla todettavissa julkisina kilpailun jälkeen ja korvauksen edellytyksenä on starttaaminen kilpailussa sekä seuran voimassa oleva jäsenyys.
Kansainväliseen kilpailuun osallistumisesta maksettava tuki päätetään hakemuksesta tapauskohtaisesti erikseen.

Hae tuki kilpailuun osallistumisen jälkeen toimittamalla lyhyesti tietosi kisasta sekä kuitit osallistumismaksusta rahastonhoitajallemme:
rahastonhoitaja@kainuunpyoralijat.fi.