Maastopyöräily

Kesällä 2021 toteutetaan sekä matalan kynnyksen lenkkejä, että haastavia maastolenkkejä. Lenkeillä on mahdollista testata Kajaanin Intersportin tarjoamia testipyöriä. Pyörää ei tarvitse varata etukäteen, tule vain paikalle hyvissä ajoin ennen lenkin toteutusaikaa ja Intersport avustaa sopivan pyörän valinnassa. 

Matalan kynnyksen maastolenkki

Maastolenkit ajetaan keskiviikkoisin, lähtö Kajaanin Intersportin parkkipaikalta klo 17.00. Kokoontuminen lähtöpaikalle n. 16.50. Lenkin kesto on n 1-1,5h.

Lenkillä on mahdollista testata Intersportin kontista eritasoisia maastopyöriä. Lenkin alussa käydään läpi sopivan pyörän löytäminen lenkkiläisille sekä niiden säädöt. Käydään lyhyesti läpi tuleva lenkki sekä mitä se pitää sisällään sekä alustava reitti. Lenkki pyritään ajamaan mahdollisimman paljon pururadoilla ja leveillä poluilla akselilla Pöllyvaara, Vimpeli, Kieronmäki ja Laajakangas.

Lenkin alussa käydään läpi tuvallisuusasiat sekä ohjaajan muistilista. Katsotaan että lenkkiläisillä on tarvittavat varusteet (kypärä, mahdolliset valot, juomista ym.).

Lenkillä kaikki mukanaolijat otetaan huomioon ja ketään ei jätetä yksin.

Oikeudet muutoksiin pidätetään ja niistä ilmoitetaan seuran WA-ryhmässä. WA-ryhmässä ilmoitetaan lenkin aloitusajankohta / päästäänkö jo poluille.

Vastuuhenkilöt: Maija Autio / 0405115549

Haastava maastolenkki

Haastavat maastolenkit ajetaan torstaisin, lähtö Kajaanin Intersportin parkkipaikalta klo 17.00. Kokoontuminen lähtöpaikalle n. 16.50. 

Lenkeillä pyritään ajamaan mahdollisimman paljon poluilla, osa lenkeistä on haastavassa maastossa. Lenkin alussa käydään lyhyesti läpi, mitä tuleva lenkki pitää sisällään.

Lenkillä on mahdollista kokeilla Intersportin testipyöriä. Lenkin alussa käydään läpi tuvallisuusasiat sekä ohjaajan muistilista. Katsotaan että lenkkiläisillä on tarvittavat varusteet (kypärä, mahdolliset valot, juomaa ym.).

Lenkillä kaikki mukanaolijat otetaan huomioon ja ketään ei jätetä yksin.

Oikeudet muutoksiin pidätetään ja akuuteista muutoksista ilmoitetaan seuran WA-ryhmässä, ja muut muutokset SOMEssa ja uutiskirjeissä.

Vastuuhenkilöt: Teemu Heikkinen / 044 5770082