Junioritoiminta

Puistocup

Kauden viimeinen puistocup ajetaan Vimpelin hiihtomaassa su 5.9. klo 16-18. Tapahtuma on osa #harrastusviikko -lajikokeiluviikkoa. Maksuttomassa koko perheen Puistocupissa ajetaan puistorataa 12 minuutin ajan niin monta kierrosta kuin ehtii tai haluaa. Rata on maastopyöräilymäinen, mutta helppo. Paikalla on Kajaanin kaupungin lainamaastopyöriä osallistujille. Osallistujien kesken arvotaan pyöräilyaiheisia palkintoja. 

Junnutreenit

Junnutreenit toteutetaan Vimpelinlaaksossa 25.4.2021-26.9.2021. Treenit ovat sunnuntaisin klo 16:30 – 18:00, kokoontuminen Tennishallin ja jäähallin välisellä parkkipaikalla, kun treenit ovat Vimpelissä. Puistocupin osakilpailulla alla olevasti vaihtelevat toteutuspaikat.

Isommat junnut voivat osallistua tiistain matalan kynnyksen maantielenkeille. Junnujen tempoajot ovat merkitty erikseen tempoajojen taulukkoon.

Pidätämme oikeudet aikataulujen muutokseen. Akuutit muutokset ilmoitetaan Kainuun Pyöräilijöiden junnutreeneille perustetussa WA-ryhmässä (pyydä tarvittaessa linkki: viestinta@kainuunpyorailijat.fi), sekä SOMEssa ja uutiskirjeessä. 

Ilmoittautuminen kuvan alla.

Vastuuhenkilöt: Jari Rajala (040 4159051) ja Aleksi Nyström (044 4214378).

Junioritoiminta kesäohjelma

Ilmoittatuminen junioritoimintaan

Saako lapsi näkyä seuran ilmoituskanaviin otettavissa kuvissa? *