Maantiepyöräily

Maantiepyöräilijät ovat siirtyneet kellareista maantielle ja tänäkin kesänä poljetaan sekä pitkää että lyhyttä lenkkiä yhdessä.

Matalan kynnyksen lenkki tiistaisin ja pitkä lenkki sunnuntaisin.

Pidätämme oikeudet aikataulujen muutokseen. Akuutit muutokset ilmoitetaan Kainuun Pyöräilijöiden WA-ryhmässä.

Matalan kynnyksen maantielenkki

Kaikki aloittelevatkin maantiepyöräilijät ovat tervetulleita mukaan. Opetellaan ryhmässä ajamisen sääntöjä turvallisesti, leppoisassa ”ketään ei jätetä”- hengessä. Lenkin kesto on noin 1,5-2 tuntia. 

Matalan kynnyksen maantielenkki toteutetaan tiistaisin 9.5.2023 lähtien ja lähtö on Kajaanin Intersportin parkkipaikalta klo 18:00. Lenkin kesto on n. 1,5-2h. 

Vastuuhenkilö: Esa Lukkari/0400 703 948

Pitkä maantielenkki

Pitkä maantielenkki on vapaamuotoinen, pitempi n. 2-4h lenkki, joka ajetaan osallistujien sopimalla tavalla. Tarvittaessa lenkille lähtijät jaetaan ajoryhmiin, jotta kaikille löytyy sopiva vauhti. Hyvänä reittinä on toiminut esim. Nuasjärven kierto, sisältäen kahvitauon yhteistyökumppanimme Vuokatti Sportin ravintolassa. Lenkki ajetaan sunnuntaisin 7.5.2023 lähtien (mahdollinen kesätauko ilmoitetaan erikseen). Lähtö on Kajaanin Intersportilta klo 9:00 ja lenkin kesto on n. 2-4h. Lenkin vauhti on rauhallinen, n. 25-27km/h.

Vastuuhenkilö: Esa Lukkari/0400 703 948